BETAALDE FUNCTIES:

We hebben op dit moment geen vacatures voor een betaalde functie.

BESTUURSFUNCTIES:

Na 2 jaar besturen in Corona-tijd kunnen we weer live vergaderen en onze leden en elkaar weer ontmoeten! Op de ALV van juni 2022 is het bestuur uitgebreid naar 7 leden en is het meerjarenplan vastgesteld. Er liggen dus veel nieuwe dingen die we op willen pakken.

Ook als je niet bestuurslid wilt worden, maar wel aan de slag wil voor de grootste GroenLinks afdeling, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan via secretaris@groenlinksutrecht.nl of een van de andere bestuursleden.

Op dit moment zoeken we een:

VRIJWILLIGER:

Er zijn veel verschillende manieren waarop jij je kan inzetten voor je idealen. Zie hieronder de verschillende opties.

  • Werkgroep Ledenbetrokkenheid zoekt nieuwe werkgroepleden! Momenteel bestaat de werkgroep uit 4 enthousiaste leden, we zouden dat graag uitbreiden met 2 nieuwer werkgroepleden. Wil je meer informatie of kennismaken? Mail naar welkom@groenlinksutrecht.nl om in contact te komen!
  • Werkgroep Politiek Café zoekt een Voorzitter en een Algemeen werkgroeplid
  • Heb jij een talent, bijvoorbeeld teksten schrijven, foto's maken, evenementen organiseren of ben je goed met ICT? en wil je dit af en toe inzetten om Utrecht groene en socialer te maken? Geef dan je talent door, dan kan je benaderd worden als er een project langskomt waar we jou hulp goed kunnen gebruiken! Mail je talent naar secretaris@groenlinksutrecht.nl en je komt in onze talent pool.
  • Wil je deel maken van een team en krijg je energie van mensen mobiliseren en GroenLinks zichtbaar maken? Meld je dan aan voor het campagneteam! Ook buiten verkiezingstijd willen we als GroenLinks in de stad ons laten zien. Mail naar campagne@groenlinksutrecht.nl
  • Wil je op een bepaald thema inhoudelijk de fractie en afdeling ondersteunen? Bijvoorbeeld onderwijs, zorg, duurzaamheid, wonen, noem het maar op. Neem dan deel aan werkgroep.
  • Op een andere manier meedoen