Afdeling

GroenLinks is al 25 jaar de enige grote stabiele partij in Utrecht. Met ruim 2400 leden is het ook een van grootste afdelingen van GroenLinks. Momenteel is het de grootste partij van Utrecht en is GroenLinks met twaalf zetels vertegenwoordigd in de Utrechtse gemeenteraad. We hebben 3 wethouders in het College.

Contact met GroenLinks Utrecht

Zoek je contact met de afdeling GroenLinks Utrecht stad? Stuur een mail secretaris@groenlinksutrecht.nl Voor het aanleveren van nieuwsitems (voor de nieuwsbrief, Facebook of een ander communicatiekanaal) kun je een e-mailbericht sturen.
Via de pagina 'Mensen' kun je wethouders, raadsleden en bestuursleden benaderen.
Voor de pers: mail groenlinks@raad.utrecht.nl of bel 0683837047.

Nieuwsbrieven en communicatie met leden en sympathisanten

Onze plaatselijke digitale nieuwsbrief verschijnt een keer per maand. Leden ontvangen hem automatisch. Niet-leden kunnen zich ook aanmelden voor deze nieuwsbrief.
We houden onze leden zo goed mogelijk op de hoogte, via mailings, en social media. Er wordt geen papieren post meer verstuurd. Heb je geen email adres en wil je toch op de hoogte blijven? Neem contact op.
Meld je aan als je geen nieuwsbrief ontvangt en wijzig zo nodig je gegevens.

Bestuur

Het bestuur draagt zorg voor het dagelijkse reilen en zeilen van de afdeling. Het bestuur initieert activiteiten voor de leden en geïnteresseerden en onderhoudt de contacten met leden en houdt zich bezig met campagne activiteiten. Verder is het bestuur verantwoordelijk voor zaken als de afdelingsfinancieën, het organiseren van ledenvergaderingen. Daarnaast onderhoudt het bestuur contact met de fractie. Contact bestuur

Maak kennis met het bestuur en de fractie op de pagina Mensen

 

Algemene Leden Vergadering (ALV)

Minimaal 2 keer per jaar wordt er een algemene ledenvergadering belegd. Hier worden besluiten genomen, verenigingszaken aan de orde gesteld en leggen bestuur en fractieleden verantwoording af. We hebben een speciale ALV-pagina.

Werkgroepen

De werkgroepen ondersteunen bestuur en fractie. Hiervoor organiseren ze allerlei activiteiten zoals discussie en debat over actuele onderwerpen, permanente campagne en de maandelijkse borrel.

Organogram

Klik HIER voor het organogram.