Tijdens de ALV bespreken we bijvoorbeeld:

  • Onze plannen voor 2024
  • De begroting voor 2024
  • Hoe we ons willen voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen in 2026. Hoe bepalen we hoe de linkse samenwerking in Utrecht er dan uit moet zien? 
  • Update Utrecht Canal Pride 2024
  • Benoemen van een nieuw bestuurslid

De hele agenda en de bijlagen kan je hieronder downloaden. Je kan ook zelf een verzoek aan het bestuur of aan de fractie op de agenda zetten. Dat doe je door een motie in te dienen. Hieronder lees je meer over hoe dat werkt. 

We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Misschien ben je nog niet eerder op een ALV geweest, ken je nog geen andere leden, of vind je het gewoon fijn om met iemand samen te gaan. Stuur dan een mailtje naar secretaris@groenlinksutrecht.nl. Wij koppelen je dan aan een buddy. Dat is meteen een leuke manier om mensen te leren kennen binnen GroenLinks Utrecht. 

Ook kan het zo zijn dat je op de locatie een vorm van ondersteuning nodig hebt. Laat het ons weten, we denken graag met je mee hoe we de locatie voor jou toegankelijk kunnen maken. Ook dan kan je een mail sturen naar secretaris@groenlinksutrecht.nl.

Locatie en tijd
De ALV is in Buurthuis De Speler. Het adres is Thorbeckelaan 18C, Utrecht 

12:30 inlopen 
13:00 start ALV
15:30 einde ALV 

Om 15:30 is er een borrel, dus kom gezellig een (alcoholvrij) drankje drinken! De borrel is ook in buurthuis De Speler. 

Aanmelden
Het is fijn als je laat weten dat je komt. Dan houden we daar rekening mee. Aanmelden kan hieronder

Motie indienen voor de ALV
Heb jij een verzoek voor het bestuur of de fractie en wil je een motie indienen? Lees dan hier verder hoe je dit het beste kunt doen.

Een idee kun je ook altijd eerst bespreken met het bestuur of een raadslid. Als zij het voorstel overnemen is een motie misschien niet nodig. Wil je dat je motie nog deze ALV in stemming wordt gebracht? Dien dan je motie uiterlijk 2 februari 2024 in. Als je je motie later indient komt die alleen op de agenda als dat door actualiteit niet anders kan. 

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.