Voor het fractiebureau van GroenLinks Utrecht zijn wij op zoek naar een digital media manager voor 4 tot 8 uur per week. Het fractiebureau ondersteunt de negen raadsleden en het commissielid van de GroenLinks-fractie in de verschillende aspecten van het raadswerk. We zijn gevestigd in het stadhuis van Utrecht. 

We zoeken iemand die het tof vindt om mooie posts te maken voor op social media, waarin onze boodschap goed én creatief naar voren komt. Graphics, filmpjes, foto's, het kan allemaal - we kijken ook graag waar jouw interesse ligt zodat we de functie samen het beste vorm kunnen geven.

WAT KUN JE GAAN DOEN?

We vinden het leuk als je ons komt helpen met onze communicatie op social media. Je kan je eigen ideeën bedenken of even samen sparren over een mooie post. Als je foto's, filmpjes of graphics wil maken is dat van harte welkom! Daarnaast kan je je bezig houden met het beantwoorden van de berichten die wij via onze social media kanalen krijgen en meedenken over hoe onze aanwezigheid op de socials, én die van onze raadsleden, nog beter kan. We vinden het vooral belangrijk dat je gaat doen wat jij leuk vindt en waar jij energie van krijgt... dus laat ons vooral weten wat dat is.

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN?

  • Een werkplek op het stadhuis (daarnaast werk je vanuit huis of soms op een locatie);
  • De kans om ervaring op te doen bij toch wel de leukste politieke partij van Nederland;
  • Een plek in een klein en hecht team met mensen die allemaal zeer betrokken en bevlogen zijn in hun werk. We hebben een fijne en rolstoeltoegankelijke werkplek op het stadhuis in Utrecht;
  • Flexibele werktijden en veel ruimte om je uren zelf in te delen;
  • Een mogelijkheid om je netwerk binnen GroenLinks uit te bouwen;
  • Een platform om met andere DMM’ers in contact te komen en van te leren.

Als je een deel van de bovenstaande zaken zou willen doen (of leren!) dan willen we je graag aanmoedigen om contact op te nemen. We zijn benieuwd naar je kwaliteiten en begeleiden je op de punten waarin je je wilt ontwikkelen. 

GroenLinks streeft ernaar een inclusieve en diverse beweging te zijn. Wij verwelkomen mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, huidskleuren, geloofsovertuigingen, genders en seksuele voorkeuren. We zijn benieuwd naar jouw motivatie, kwaliteiten en unieke perspectief. 

Voor informatie over de functie of om je interesse kenbaar te maken kun je contact opnemen met Mahaar Fattal, 06 24926474 of  groenlinks@utrecht.nl. Dan maken we snel een keer kennis.