We organiseren een aantal keer per jaar kennismakingsbijeenkomsten voor nieuwe leden. Nieuwe leden kunnen zo op een makkelijke manier kennismaken met elkaar en met GroenLinks Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst laten we zien wat de afdeling allemaal doet en hoe je daar aan kan bijdragen. Bij bijeenkomsten zijn voorzitters van werkgroepen aanwezig, gemeenteraadsleden of provinciale statenleden. Zij vertellen over hun werk voor GroenLinks en over hoe zij werken aan het bereiken van onze doelen.

Ook leren deelnemers volop andere GroenLinksers waarmee ze samen naar activiteiten kunnen gaan, van gedachten kunnen uitwisselen of gewoon een kopje koffie kunnen drinken. GroenLinks is namelijk meer dan politiek, het is een beweging van gelijkgestemde mensen, van GroenLinksers.

In de toekomst willen wij ook activiteiten organiseren voor de huidige leden. We willen zo meer huidige leden bij de beweging kunnen betrekken. GroenLinks Utrecht heeft namelijk veel leden, maar niet iedereen heeft de weg naar ons gevonden. Wellicht heeft niet iedereen daar behoefte aan, maar er zijn ook leden die wel graag betrokken willen worden. Voor hen zullen wij in de nabije toekomst gaan kijken wat wij voor hen kunnen betekenen. Want zo’n leuke club mag niemand missen!

Contact:
Voorzitter: Marleen Zonjee
Secretaris: Heleen de Boer
Bestuurslid: Jorrit Boxum

Mail naar: welkom@groenlinksutrecht.nl als je meer informatie wil over deze werkgroep of als je je wilt aansluiten!