Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.

MEEDOEN MET DE WERKGROEP ACTIE

Meer doen dan af en toe inspringen bij de campagne? Je bent ook welkom om deel te nemen aan de werkgroep die het allemaal organiseert! Of je nu nog maar net lid bent of al jaren meeloopt, GroenLinks kan je hulp altijd gebruiken!
Zowel voor als achter de schermen kun je je bijdrage leveren. Als je nog niet zo veel ervaring hebt, helpen wij je op weg met inhoudelijke en praktische tips. Soms een uurtje helpen of elke week meedoen, je inzet is altijd welkom!

Vind je het leuk om:

  • Ludieke acties te bedenken?
  • Mee te denken over de strategie van de campagne?
  • GroenLinks-fietsen te plaatsen?
  • Mee te doen aan een toffe acties zoals de Utrechtse Canal Pride en klimaatmarsen?

Dan is de werkgroep actie iets voor jou! 

Onze enthousiaste werkgroep barst van de plannen. Wil je meedoen of zelf ook acties mee organiseren? Mail dan naar campagne@groenlinksutrecht.nl

WAT WILLEN WE BEREIKEN

De werkgroep wil op een positieve manier GroenLinks in de stad een gezicht geven.
Waar is de fractie mee bezig, wat hebben de wethouders bereikt? Hoe willen onze landelijke en Europese politici de wereld groener en socialer maken? Ook als er geen verkiezingen zijn, maakt de permanente campagne de successen en idealen van GroenLinks zichtbaar op straat.
Daarbij kijken we naar actuele thema’s. Dus zowel de vluchtelingenproblematiek als een stoplicht dat uit gaat. Ook vinden we de “Dag van …” vaak een mooi aanknopingspunt.

We gaan graag de straat op om contact te zoeken met de burgers van de Utrecht. Om een praatje aan te knopen en te vragen wat de mensen bezighoudt of wat ze veranderd zouden willen zien. Gewoon luisteren en eens horen wat iemand al een tijd stoort of juist prima ontwikkeling vindt. Door zomaar een fietstocht door de wijk of door ergens in de stad de bakfiets neer te zetten zijn we benaderbaar en maak je makkelijk contact.

Uiteindelijk hopen we hierdoor de potentiële kiezer wel aan ons te binden want een sterke GroenLinks fractie kan uiteindelijk meer bereiken.

Contact:

Voorzitter: Reinier Stroo bereikbaar via bestuurslid werkgroepen
Secretaris: Vacature