Ons streven is om elke tweede woensdag van de maand een politiek café te houden  in de Kargadoor aan de Oudegracht 36 vanaf 20 uur (onder voorbehoud van Corona maatregelen).

Een avond voor gesprek, discussie en debat over actuele onderwerpen, belangrijke kwesties en prangende vragen met een Utrechts tintje. Voor verdieping en verkenning en met interessante sprekers. Dit allemaal in een informele sfeer met naderhand ruime gelegenheid om door te praten.

Hou de agenda in de gaten. Heb je zelf ideeën voor een politiek café, een onderwerp dat je graag aan de orde gesteld wilt zien? Mail naar Werkgroep Politiek Café (Ante Sellis).

De PolCa’s worden live gestreamd. De link daarvoor is in de agenda te vinden. (zoek even op Politiek Café Utrecht). Na afloop zijn de Polca’s terug te zien op ons YouTube kanaal

Contact:
Voorzitter: Ante Sellis
Secretaris: Klaske Schep
Bestuurslid: Wouter Kersten

Wil je naast de website, nieuwsbrief en social mediakanalen van GroenLinksUtrecht op de hoogte gehouden worden van de eerstvolgende PolCa via WhatsApp? Dan kan je je nu ook aanmelden voor de PolCa Nieuwsgroep GL030.