Tot eind van het jaar organiseren we een reeks van ledengesprekken over linkse samenwerking in Utrecht. Dit proces leidt tot een eerste advies aan de leden van GroenLinks Utrecht over hoe de leden van GroenLinks Utrecht denken over samenwerken met de PvdA. Het advies gaat ook over welke vervolgstappen het bestuur moet zetten in 2024.

Bij dit proces willen we zo veel mogelijk leden betrekken en mogen alle standpunten, overtuigingen en zorgen worden gehoord.

De eerste bijeenkomst in deze reeks is op dinsdagavond 13 juni in de Kargadoor. We willen het proces goed beginnen door in subgroepen te praten over de lokale verschillen en overeenkomsten in de standpunten van beide partijen.

We nodigen alle voorstanders, tegenstanders en twijfelaars van harte uit om samen in gesprek te gaan over dit belangrijke onderwerp. Na het formele programma is er tijd en ruimte het gesprek voort te zetten onder het genot van een drankje.

We vinden het fijn als je je vooraf aanmeldt. Dat kan door ondestraand formulier in te vullen of te mailen naar jorrit@groenlinksutrecht.nl. Maar ook zonder aanmelding ben je welkom.

Wat: Eerste ledengesprek over linkse samenwerking van GroenLinks Utrecht
Waar: Kargadoor: Oudegracht 36 Utrecht
Wanneer: Dinsdagavond 13 juni, van 19:30 tot 21:30, inloop vanaf 19 uur.
Wie: Alle leden van GroenLinks Utrecht

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.