Bij GroenLinks kun je allerlei dingen doen, meemaken, bespreken en zien. Op basis van de hoeveelheid tijd en zin die je hebt, kan dit variëren van grote tot juiste hele kleine activiteiten en bezigheden. Niks moet, alles mag.

We willen graag kennis met je maken en daarom nodigen wij je graag uit voor onze live bijeenkomst Welkom bij GroenLinks! Ook als je al wat langer lid bent maar ons nog niet zo goed kent ben je van harte welkom! We willen je graag meer vertellen wat GroenLinks doet, hoe de Utrechtse afdeling werkt, en wat er mogelijk is voor jou (mocht je daarin geïnteresseerd zijn). Dit doen we deels gezamenlijk, maar we gaan ook in kleinere groepjes een spel doen om GroenLinks en elkaar wat beter te leren kennen. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor vragen en om gezellig met elkaar te praten. We willen ook een toegankelijke gelegenheid bieden om wat mensen te leren kennen die ook nieuw zijn.

  • De welkomsbijeenkomst is live op zaterdag 28 september. We starten deze dag om 10:30. De locatie ontvang je na aanmelding in de mail.

De bijeenkomst zullen ongeveer 1 uur en 15 minuten duren (met maximaal 15 minuten uitloop). Je hoeft voor deze bijeenkomsten niets te weten, mee te nemen of voor te bereiden. Je hoeft alleen even te laten weten dat je komt!

De bijeenkomsten in het kort:

  • Live op zaterdag 28 september van 10:30 tot 12:00 uur
  • Kennismaking van GroenLinks Utrecht en andere nieuwe leden
  • Voor meer vragen kun je terecht bij de werkgroep ledenbetrokkenheid. Je kan ons bereiken via welkom@groenlinksutrecht.nl 

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Een aantal dagen voor het evenement ontvang je dan een mail met de laatste informatie.

Enthousiast geworden? Meld je aan!
Nog vragen vooraf? Stel ze gerust aan de werkgroep!

Tot dan!

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.