Vacatures

Momenteel is de Werkgroep Diversiteit en Inclusie op zoek naar een nieuwe voorzitter.

De werkgroepen van GroenLinks Utrecht doen het hartstikke goed en leveren een onmisbare bijdrage aan het werk van GroenLinks Utrecht. Als jij nog iedeën hebt hoe het beter kan of je hebt zin om politieke ervaring midden in de maatschappij op te doen: schroom niet. Stuur een mail naar wouter@groenlinksutrecht.nl

Meer over onze werkgroepen:

 

Werkgroep Diversiteit en Inclusie

De werkgroep Diversiteit en Inclusie richt zich met name op het verbinden van de verschillende bevolkingsgroepen in Utrecht, zodat verschillende culturen en groepen niet alleen naast elkaar maar ook daadwerkelijk samenleven. 

- Momenteel zoeken we een voorzitter

 

Werkgroep Vluchtelingen

WG Vluchtelingen heeft een nieuwe doorstart gemaakt. Fred Dekkers is als raadslid hierbij nu betrokken. We hebben een secretaris en een aantal zeer betrokken leden.
- We zoeken nog enthousiaste werkgroepleden om de werkgroep te versterken

 

Politiek Café

Lijkt het jou leuk om het maandelijkse politiek café te helpen organiseren? Helene (onze Polka-voorzitster) is al jaren hiermee bezig en haar vele opgedane ervaringen is altijd te merken in het kwalitatief hoge niveau van de Polka’s. Doe een keer mee en kijk of het iets voor je is!
- Voor de afgebakende maandelijkse projecten hebben we nog 3 gemotiveerde vrijwilligers nodig.

 

Werkgroep Introductie Academie

4 die-hards zijn actief om te zorgen dat de cursus “Wegwijs in GroenLinks” gegeven kan worden. Dit is een duidelijk afgebakende klus. Een paar keer per jaar word deze cursus gegeven. Geen maandelijkse overleggen: uitsluitend als dat nodig is. Wil jij een bijdrage leveren maar liever niet iedere maand dan is deze club wat voor jou.
- We willen graag nog 3 mede-organisatoren erbij.

 

Werkgroep Groen & Stadsnatuur

Voormalig raadslid Brechtje Paardekooper heeft deze pionierende werkgroep opgezet met de specialisatie van "biodiversiteit in de stad". Fantastische dingen zijn gedaan op dit gebied. Neem dus een sprong en help mee met het doorzetten van deze zeer belangrijke ontwikkeling. We helpen je hoor! We hebben een voorzitter, leden en een zeer betrokken raadslid. Om alles net dat stukje vlotter te kunnen laten lopen zoeken we een:
- Enthousiaste leden zijn welkom!

Werkgroep Analyseren & Evaluatie

Bedankt voor de mega-grote respons. We hebben recent een voorzitter, secretaris en ongeveer 10 nieuwe leden binnengekregen.

 

Werkgroep Actie

Voor deze essentiele werkgroep – “zichtbaarheid” van GroenLinks in de stad, kunnen we nooit genoeg mensen hebben. Doe jij een keertje mee? Vind jij het leuk om mensen te mobiliseren, motiveren, toelichten en inlichten via spetterende acties? Wil je graag mensen overtuigen van het GroenLinks-gedachtengoed? Je hoeft niet altijd mee te doen maar je kan aansluiten bij een bepaalde actie. Met deze werkgroep ben je aan het juiste adres.
- Zin om mee te doen met een enthousiaste groep gemotiveerde vrijwilligers, of meekijken hoe het er aantoe gaat? - Laat het ons weten!

 

Werkgroep Milieu

Deze bruisende werkgroep heeft alles in huis. Ze doen veel, zijn betrokken met veel, ze zijn inspirerend bezig. Het komt alleen een beetje te kort wat handen betreft voor de verschillende projecten. Kom een keer langs en wordt ook geïnspireerd.  
- We hebben nog plek voor enthousiaste nieuwe leden

 

Werkgroep Straatgeluiden

Marry Moss is de voorzitter en zij staat achter deze werkgroep. Bekijk het profiel en lees zelf hoe en wat ze van plan zijn. Alles is al klaar: voorzitter, secretaris en een groep leden.  
- Je bent meer dan welkom om onze groep te versterken

 

De werkgroepen zijn ook bedoeld om de mogelijkheid te bieden om ervaring op te doen. Je hoeft dus niet alles al te weten. Bij GroenLinks is iedereen welkom: van beginnelingen tot experts. Bij GroenLinks leer je snel genoeg “On The Job” .