Inmiddels ben ik klaar met studeren en werk ik voor de overheid bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Hier houd ik mij bezig met windenergie op land en op zee. Het is niet voor niks dat ik voor deze baan gekozen heb: ik wil een positieve impact maken met mijn baan. Ik heb duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel staan en probeer ook zo bewust mogelijk te leven.

Ik maak mij hard voor een GroenLinks waar iedereen welkom is en iedereen zich ook welkom voelt. Ik zie GroenLinks Utrecht niet alleen als een politieke partij maar ook als een vereniging waar de leden elkaar kunnen ontmoeten, samen workshops en lezingen kunnen volgen en met elkaar in gesprek kunnen gaan. Daarnaast zal ik mij focussen op de organisatie van scoutingsactiviteiten voor bijvoorbeeld de gemeenteraadsverkiezingen. We zijn al jaren een partij van naam in Utrecht en ik weet zeker dat wij alleen nog maar zullen groeien de komende jaren! Ik kijk er naar uit om mij vol overgave in te gaan zetten om GroenLinks Utrecht naar het volgende niveau te tillen.

Ik hoop jullie snel een keer te zien en spreken op een activiteit en je kan mij altijd een mailtje sturen op roelant@groenlinksutrecht.nl als je eens in gesprek wil met mij. Dit mag gaan over ledenbetrokkenheid maar ook om gewoon eens kennis te maken, ik kijk er naar uit!

Hartelijke groet,

Roelant