Als wereldburger wil ik me altijd inzetten voor een mooiere, eerlijkere, leefbare wereld. Zo kwam mijn stem op mijn 22e al bij GroenLinks terecht (ja, ik heb een keer op de SP gestemd). Ik zag en zie mijn idealen over hoe de wereld eruit zou kunnen en moeten zien, weerspiegeld in de ideeën van GroenLinks.

Als communicatietrainer en coach aan de hogeschool vind ik het werken met en voor mensen een van de leukste dingen in het leven. Maar naast lesgeven, miste ik nog iets. Ik wilde verder graag actief aan de slag met mijn idealen en sloot aan bij de landelijke en lokale werkgroep Onderwijs. Ik vond na een tijd dat mijn leven wel heel erg veel om onderwijs draaide.

Na 22 jaar wonen in Utrecht, waarvan 17 jaar in Lombok, mag ik me inmiddels toch ook wel Utrechter noemen vind ik. Ik houd ontzettend veel van deze stad, maar ik vind dat alles te verbeteren is, dus ook Utrecht, en ja, ook GroenLinks. En zo kwam ik in het bestuur terecht. Binnen de afdeling van GroenLinks Utrecht houd ik me bezig met de communicatie. Hierbij ben ik begonnen met het verbeteren van de communicatie op facebook, de invulling van de nieuwsbrief en het oprichten van een online debatplatform GroenLicht. Ik voer veel ‘loopbaan”gesprekken met leden die actief willen worden binnen onze afdeling en ben daarnaast lid van de Borrelcommissie (elke derde vrijdag van de maand!).

Ik sta altijd open voor nieuwe, leuke ideeën en samenwerking en nodig je hierbij uit om mij vooral te mailen!