Na een aantal omzwervingen in binnen- en buitenland ben ik in 2016 neergestreken in de Dichterswijk. Sinds januari 2019 ben ik actief in het bestuur van GroenLinks Utrecht. Ik vind het heel tof om op deze manier een steentje bij te dragen aan onze stad. Utrecht kan namelijk nog veel duurzamer en socialer! 

Onze afdeling heeft veel bevlogen en eigenzinnige leden en ik vind het inspirerend om te zien met welke creatieve ideeën zij komen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, werk en inkomen, of cultuur. Als vice-voorzitter wil ik me inzetten voor een afdeling waarin iedereen zich welkom voelt, waar mensen het bestuur goed weten te vinden en waar iedereen kan meedenken over de koers van onze stad.

In het dagelijks leven werk ik bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als beleidsmedewerker infectieziektebestrijding. Daar houd ik me onder andere bezig met het Rijksvaccinatieprogramma. Ik vind het mooi om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan een gezonde start voor ieder kind. Mijn vrije tijd breng ik graag door in de klimhal of in de natuur, maar ik ben ook gek op bordspelletjes, festivals en concerten.

Ben je benieuwd hoe jij kan bijdragen aan een groen, sociaal en inclusief Utrecht? Of heb je vragen over de afdeling? Neem vooral contact op!