Daniëlle van Bentem

Daniëlle van Bentem

Bestuurslid Werkgroepen

Na een aantal omzwervingen in binnen- en buitenland ben ik in 2016 in de Dichterswijk neergestreken. Ik woon met veel plezier in Utrecht en ik vind het heel erg belangrijk dat iedereen zich in deze stad thuis kan voelen. Door me actief in te zetten voor GroenLinks wil ik daar graag een bijdrage aan leveren.

De werkgroepen geven kleur aan thema’s die belangrijk zijn voor de stad. Ik vind het inspirerend om te zien met welke creatieve ideeën mensen komen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, werk en inkomen, of cultuur. Als bestuurslid Werkgroepen wil ik er voor zorgen dat de kennis en kunde van de mensen die zich binnen de werkgroepen inzetten ook echt een weg vinden naar de praktijk. 

Ik werk bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als beleidsmedewerker infectieziektebestrijding. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken met vrienden, bordspelletjes te spelen, een lange wandeling te maken of een concert te bezoeken, en ik ben onlangs begonnen met sportklimmen.

 

Wil je actief worden bij een van de werkgroepen? Neem vooral contact op!