Hugo van Halder, bestuurslid communicatie

16. Hugo van Halder

Vice-voorzitter

Ik ben Hugo, 27 jaar oud, en woon sinds mijn achttiende in Utrecht, waar ik destijds Taal- en Cultuurstudies ben gaan studeren. Nadat ik mijn master Internationale Betrekkingen had afgerond en een jaar landelijk voorzitter was geweest bij DWARS, ben ik terechtgekomen bij vredesorganisatie PAX, waar ik nu nog steeds werk op de afdeling Humanitaire Ontwapening.

Sinds 2008 ben ik lid van GroenLinks, en na de val van Rutte I in 2012 besloot ik actief te worden in de verkiezingscampagne, omdat ik niet langer stil wilde zitten. Na een lange en pittige campagne kwam ik bij DWARS terecht, waar ik zoals gezegd in 2013 voorzitter werd. Toen dat jaar erop zat, kreeg ik de kans om plaats te nemen in de programmacommissie voor de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen, wederom een ontzettend leuke en leerzame plek.

In mei 2017 ben ik verkozen tot bestuurslid van GroenLinks Utrecht. In eerste instantie met de portefeuille communicatie, een rol waarin ik me bezighield met alle uitingen van onze afdeling, waarbij ik kon steunen op het grote en enthousiaste mediateam, vol tekstschrijvers, fotografen, filmers en webdesigners. Sinds november 2017 vervul ik de rol van vice-voorzitter. In die rol dien ik als achtervang voor de voorzitter en bij afwezigheid van de voorzitter neem ik de taken waar. Daarnaast ondersteun ik de voorzitter en andere bestuursleden bij hun werkzaamheden.

Heb je vragen aan me? Mail me vooral!