15. Esther Kersten

Voorzitter

Ik ben Esther Kersten, 44 jaar oud. Ik heb een eigen bedrijf als wandelcoach. Sinds vijf jaar woon ik in Utrecht. Ik ben vrij snel actief geworden binnen onze afdeling. Eerst binnen het politiek café, de campagnewerkgroep en vervolgens sinds een paar jaar in het bestuur.

In mei 2015 ben ik voorzitter geworden. Een ontzettend uitdagende functie waar ik met veel plezier aan begin. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het functioneren van onze politieke vereniging. Ik leid de verschillende vergaderingen, houd het totaaloverzicht wat er allemaal gaande is binnen de partij. Ik vind het belangrijk dat er een goed contact bestaat tussen de leden en en de politiek. Ik hou van openheid en teamwork.

Als coach help ik mensen om zichzelf te ontwikkelen. En dat hoop ik als voorzitter ook te mogen doen. Ik vind het een grote uitdaging om samen met de rest van het bestuur leden aan ons te binden en ze actief te laten worden. GroenLinks Utrecht is een mooie afdeling. We hebben veel actieve leden met een hart op de juiste plaats. Als voorzitter draag ik graag mijn steentje bij aan het nog mooier worden van onze afdeling.