Deze cursus is bedoeld voor mensen die erover nadenken zich te kandideren voor het raadslidmaatschap voor GroenLinks Utrecht. Op deze manier hopen wij mogelijke kandidaten een goede inkijk kunnen geven in het werk van een raadslid.

Wij nodigen iedereen die serieuze interesse heeft in raadswerk graag uit om zich in te schrijven voor deze cursus. Wij vragen wel 2 dingen van je op het moment van inschrijven, namelijk je leerdoel voor de cursus en een CV. Je motivatie kan een kort stukje zijn (denk aan 1/4e a4tje) of bijvoorbeeld een filmpje. Je CV ontvangen wij graag, maar als bijvoorbeeld je Linkedin volledig is kan je ook hier een link naar geven. Ook een eigen website waarop je CV/werkervaring staat is voldoende.

Je kan je interesse kenbaar maken via onderstaand formulier, we zullen dan contact met je opnemen om te vragen naar je motivatie en CV.

De cursusdagen zullen op zaterdag vallen en elke cursusdag duurt van 10:00 tot 14:30.

Data van de cursus:

  • zaterdag 29 mei 2021
  • Zaterdag 12 juni 2021
  • zaterdag 26 juni 2021
  • zaterdag 10 juli 2021

Voor vragen over de cursus kan je contact opnemen met ons bestuurslid Roelant via: roelant@groenlinksutrecht.nl

De 2e editie van de cursus is inmiddels ook gestart. Interesse in raadswerk? Je kan een van onze andere scouting activiteiten bijwonen. Meer informatie kan je hier vinden.