Deze cursus is bedoeld voor mensen die erover nadenken zich te kandideren voor het raadslidmaatschap voor GroenLinks Utrecht. Op deze manier hopen wij mogelijke kandidaten een goede inkijk kunnen geven in het werk van een raadslid.

Momenteel is de cursus bezig. Heb je echter interesse om mee te doen aan een eventuele 2e editie? Vul het onderstaande formulier in om op de interesselijst te komen. Bij voldoende animo zullen we een 2e cursus organiseren!

Wij nodigen iedereen die serieuze interesse heeft in raadswerk graag uit om zich in te schrijven voor deze cursus. Wij vragen wel 2 dingen van je op het moment van inschrijven, namelijk een korte motivatie en een CV. Je motivatie kan een korte brief zijn (denk aan 1/2e a4tje) of bijvoorbeeld een filmpje. Je CV ontvangen wij graag, maar als bijvoorbeeld je Linkedin volledig is kan je ook hier een link naar geven. Ook een eigen website waarop je CV/werkervaring staat is voldoende.

Je kan je interesse kenbaar maken via onderstaand formulier, we zullen dan contact met je opnemen om te vragen naar je motivatie en CV.

Voor vragen over de cursus kan je contact opnemen met onze scout Esther Kersten via: scouting@groenlinksutrecht.nl

Interesseformulier 2e editie zin in de raad cursus:

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.