Welkom bij GroenLinks

Ben je nieuw bij GroenLinks? En wil je onze afdeling beter leren kennen? Dan ontmoeten we je graag! Daarom houden we een “Welkom bij GroenLinks Utrecht” bijeenkomst. Voorheen was dit de nieuwe ledenbijeenkomst. Op deze avond kom je meer te weten over hoe de politiek werkt, leer je de afdeling en haar leden kennen en vertellen we wat jij kan doen.

Voor wie: Voor iedereen die de afdeling wil leren kennen en mogelijk actief wil worden
Waar: Stadhuis Utrecht (Ingang tegenover De Zaak)

Wat gaan we doen?

Een paar keer per jaar organiseren we deze bijeenkomsten in het stadhuis. Deze bijeenkomsten geven jou als lid de kans om beter te begrijpen hoe de afdeling precies in elkaar zit. Iemand van het bestuur zal toelichten hoe de afdeling in elkaar zit en wat we allemaal doen. Verder zal iemand uit de fractie toelichten wat onze raadsleden eigenlijk doen. Dit alles gebeurt in het stadhuis, daarom maken we ook meteen een leuke rondleiding, zodat je kan zien hoe het stadhuis er van binnen uitziet. Ook zullen de werkgroepen aanwezig zijn, zodat je met hen kan praten over wat ze doen. Dit kan tijdens een napraat-momentje op het fractieplein, waar je al je vragen kan stellen. Wij zorgen ervoor dat je goed opgevangen wordt en dat je dus niet alleen zal staan. 
Wil je erbij zijn? Meld je dan HIER aan.

Deze avond is ook het eerste deel van het “Vind je weg in GroenLinks Utrecht” traject. In dit tweedaagsetraject gaan we nog dieper in op waar we voor staan en hoe de politieke verhoudingen in Utrecht zijn. Daarnaast gaan we gericht kijken hoe de afdeling georganiseerd is en welke rol je daarin zou kunnen nemen. Het “Welkom bij GroenLinks Utrecht” evenement geeft je een basisniveau aan kennis om het “Vind je weg in GroenLinks Utrecht” traject te volgen.

 

Locatie

Stadhuis
Stadhuisbrug 1
3511 JK Utrecht
Nederland