Op 7 maart organiseren Stichting Asha en GroenLinks Utrecht een schoonmaakactie in Overvecht voor wijkbewoners, GroenLinksers en eenieder die graag de handen uit de mouwen wil steken.  

Tijd & Locatie

Zondag 7 maart, 13.30 tot 16.00. De start locatie is bij Zambesidreef 181, tegenover Supermarkt Dirk van den Broek. 

Wij hebben zelf een voorraad van 25 knijpers tot onze beschikking! Ook zorgen wij voor voldoende vuilniszakken en wat lekkers voor onderweg. Je kunt de benodigde materialen op komen halen op een vast tijdstip bij de aangegeven start-locatie. Als je een eigen vuilknijper en handschoenen hebt, neem deze aub mee! 

Wil je mee doen en andere GroenLinksers en buurtbewoners leren kennen? Geef je op als duo of individueel zodat we je kunnen indelen samen met iemand anders. Je hoeft nooit alleen de straat op en van tevoren is er een korte uitleg.

Let op! We houden rekening met alle corona-maatregelen. Dat betekent dat we 1,5 meter afstand houden en alleen in duo's gaan schoonmaken. Ben je ziek of heb je klachten? Blijf dan thuis. Vanwege corona kunnen we met een beperkt aantal mensen de straat op. Meld je daarom hieronder aan. We voegen je dan zsm toe aan de schoonmaak whatsapp app-groep en zorgen ervoor dat je in een time-slot en schoonmaakgebied wordt ingedeeld.