Goed onderwijs is het beste dat we kinderen kunnen geven. Gelijke kansen voor iedereen in onze samenleving staan of vallen bij goed onderwijs, dat ons helpt om onze talenten te benutten.Dit benadrukt het belang van gemakkelijke toegang tot ondersteuning bij de opvoeding voor diegene die dat het hardst nodig hebben.

Daarom wil GroenLinks ervoor zorgen dat het basisonderwijs en de voorschoolse en buitenschoolse opvang zoveel mogelijk in brede scholen en integrale kindcentra samen worden gebracht.Tijdens dit politiek café zullen Lisa Westerveld, Ady Hoitink, en Lieke Thomassen-Gerritsen in gesprek gaan over de effecten en implementatie van dit plan.

Ben je ook geïnteresseerd in gelijke kansen in het onderwijs? Sluit je dan op 10 februari om 19:00 uur aan! Het politiek café is via een livestream op YouTube te volgen. Via de livestream is het ook mogelijk om zelf vragen te stellen en input te leveren: https://youtu.be/WoN7nKNqNkQ

Sprekers:

  • Lisa Westerveld: Tweede Kamerlid GroenLinks, woordvoerder onderwijs, jeugdzorg, kinderopvang, media & sport

  • Ady Hoitink: Aanjager van innovatie en inclusie in onderwijs en wijk

  • Lieke Thomassen-Gerritsen: Directeur Kindcentrum IJsselmonde

Wil je naast de website, nieuwsbrief en social mediakanalen van GroenLinksUtrecht op de hoogte gehouden worden van de eerstvolgende PolCa via WhatsApp? Dan kan je je nu ook aanmelden voor de Polca Nieuwsgroep GL030Meld je aan en en ontvang zo nu en dan updates en herinneringen!