Nieuwe ledenbijeenkomst

Wil jij de afdeling beter leren kennen? Of wil je actief worden maar weet je niet zo goed hoe? Op woensdag 20 november is er om 19:00 weer een nieuwe ledenbijeenkomst in het stadhuis! Iedereen is welkom!

Een paar keer per jaar organiseren we nieuwe ledenbijeenkomsten in het stadhuis. Deze bijeenkomsten geven jou als lid de kans om beter te begrijpen hoe de afdeling precies in elkaar zit. Iemand van het bestuur zal toelichten hoe de afdeling in elkaar zit en wat we allemaal doen. Daarna zal iemand uit de fractie toelichten wat onze raadsleden eigenlijk doen. Dit alles gebeurt in het stadhuis, daarom maken we ook meteen een leuke rondleiding, zodat je kan zien hoe het stadhuis er van binnen uitziet. Tenslotte hebben we nog een kort napraat/borrel momentje op het fractieplein, waar je al je vragen kan stellen aan het bestuur, de fractie of aan de werkgroepen.

Lijkt het je leuk om ons beter te leren kennen, dan is dit een hele mooie kans. Wij zorgen ervoor dat je goed opgevangen wordt en dat je dus niet alleen zal staan. Wil je erbij zijn, dan kan je ja aanmelden door een mailtje te sturen naar wouter@groenlinksutrecht.nl