Bij GroenLinks kun je allerlei dingen doen, meemaken, bespreken en zien. Op basis van de hoeveelheid tijd en zin die je hebt, kan dit variëren van grote tot juiste hele kleine activiteiten en bezigheden. Niks moet, alles mag.

We willen graag kennis met je maken en daarom nodigen wij je graag uit voor onze online bijeenkomst Koffiedrinken met Groenlinks! Ook als je al wat langer lid bent maar ons nog niet zo goed kent ben je van harte welkom! We willen je graag meer vertellen wat GroenLinks doet, hoe de Utrechtse afdeling werkt, en wat er mogelijk is voor jou (mocht je daarin geïnteresseerd zijn). Dit doen we deels gezamenlijk, maar we gaan ook in kleinere groepjes een spel doen om GroenLinks en elkaar wat beter te leren kennen. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor vragen en om gezellig met elkaar te praten. We willen ook een toegankelijke gelegenheid bieden om wat mensen te leren kennen die ook nieuw zijn.

Onze online kennismakingsbijeenkomst Koffiedrinken met GroenLinks is op zaterdag 17 april om 11.30 uur. De bijeenkomst zal ongeveer 1 uur duren (met maximaal 15 minuten uitloop). Je hoeft voor deze bijeenkomst niets te weten, mee te nemen of voor te bereiden. Je hoeft alleen even te laten weten dat je komt!

De bijeenkomst in het kort:

  • Op zaterdag 17 april, van 11.30 tot 12:45 uur
  • Dit evenement zal online plaatsvinden.
  • Kennismaking van GroenLinks Utrecht en andere nieuwe leden
  • Voor meer vragen kun je terecht bij Roelant Knauff. Je kan hem bereiken via: roelant@groenlinksutrecht.nl

Aanmelden kan via onderstaande formulier. Een aantal dagen voor het evenement ontvang je dan een mail met de laatste informatie en de links naar de digitale omgeving.

Enthousiast geworden? Meld je aan!
Nog vragen vooraf? Stel ze gerust aan Roelant!

Tot dan!

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.