Op maandag 16 november bespreken we met elkaar én met Bas Eickhout wat we van het boek Klimaatmores vinden en hoe het verder moet met het klimaatbeleid. Bas Eickhout is al jarenlang de meest toonaangevende politicus in Europa in de strijd tegen klimaatverandering. Hij zal een korte inleiding geven over het Europese klimaatbeleid en antwoord geven op al je vragen.

Heb je geen tijd om het boek te lezen maar ben je wel benieuwd waar Bas zich mee bezig houdt? Luister dan zijn podcast Bellen met Bas terug.

Meld je via het formulier hieronder aan voor de boekbespreking. 

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.

GroenLinks Utrecht streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie of discriminatie op welke manier ook accepteren we niet. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk.

Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen via bestuur@GroenLinksutrecht.nl

Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij worden ons graag bewust van onze blinde vlekken. Stuur dan een bericht naar bestuur@groenlinksutrecht.nl. Dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html