Introductiecursus 4de avond

Kom kennismaken met de ideeën, structuren en personen van GroenLinks. In vier avonden presenteren we de waarden en ideeën van GroenLinks, laten de organisatie zien en hoe de politiek werkt.  Ook krijg je de kans prominente partijgenoten persoonlijk te ontmoeten en een plek te vinden om zelf actief te worden.

De cursus is samengesteld voor nieuwe leden, maar ook voor leden die (nog) niet actief zijn, maar dat wel willen worden. Met elkaar en met gastsprekers verkennen we achtereenvolgens de normen en waarden van GroenLinks en de rol die de partij wil spelen (15 mei), de organisatie van GroenLinks in het kader van het Nederlandse staatsbestel (29 mei), en een casestudy uit de lokale politiek (12 juni). We eindigen met een verkenning van jouw weg in GroenLinks (26 juni).

26 juni: Je plaats vinden in GroenLinks.

Een plek vinden in de politiek kan op verschillende manieren en niveaus, voor mensen met verschillende competenties, kennis en interesse. Onze gastspreker(s) zullen deze avond iets daarvan laten zien.
Daarnaast bieden we je een handreiking om te kijken waar jouw ambitie, talenten, kennis en ervaring het beste tot hun recht kunnen komen. Met onder andere afdelingsvoorzitter Ester Kersten maken we dat concreet voor onze afdeling

Informatie, kosten en aanmelding:
Zaal open 19:30 uur, aanvang 20:00 uur.
Voor de organisatie en uitvoering van deze cursus vragen we een eenmalige bijdrage van € 25,00.
Verdere informatie over de avonden is te vinden op >utrecht.groenlinks.nl/introductieacademie.
Voor vragen kan je ook contact opnemen met Tjark Reininga (030 267 6273).

Locatie

Paviljoen pOp
Westplein 1001
3531 BM Utrecht
Nederland