Algemene Ledenvergadering GroenLinks Utrecht

Onze derde ALV van 2019 is op 16 oktober. We kozen bewust een doodeweekse dag zodat iedereen een keer naar de ALV kan. De ALV begint om 20:00 met inloop vanaf 19:30uur in Vergadercentrum Vredenburg in de binnenstad. Om 19:45 uur is er een nieuwe-ledenmomentje. 
Leden hebben meer informatie, waaronder of ze stemgerechtigdzijn en toegang tot de stukken, ontvangen in hun email. Sympathisanten zijn meer dan welkom! 

Op 16 oktober worden twee nieuwe bestuursleden voorgedragen. Onze secretaris, Toon Holman, stopt zoals aangekondigs voor het einde van zijn termijn in verband met zijn vertrek uit Utrecht en het heropvatten van zijn studie. Daarnaast eindigt de termijn van Sara Spano, bestuurslid Debat & Ledenberaad. Naast het officiële ALV-gedeelte gaat onze vice-fractievoorzitter Peter met jullie in gesprek over onze doelen in het nieuwe politieke jaar, ook kijkt hij stiekem alvast vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Als afsluiter gaan we gezellig samen in de buurt wat samen drinken (op eigen kosten). 

Als lid heb je de stukken, en informatie over stemgerechtigdheid ontvangen op je primaire emailadres. Heb je niks ontvangen? Stuur dan even een emailtje naar secretaris@groenlinksutrecht.nl . Een motie indienen kan hier
 

Locatie

Vergadercentrum Vredenburg
Vredenburg 19
3511 BB Utrecht
Nederland